понеделник, 2 февруари 2009 г.

Ап.16

Ето, ето - започнаха да се сбъдват хубавите неща. От ден днешен сме собственик на апартамент, не, не просто на апартамент - а на Най-Милия Любим Прекрасен Апартамент, който се намира на правилното място (а правилното място, както знаем, е там, където са правилните хора... пък те масово се натрупали баш в Младостката околия) и има прелестен изглед към Витоша. Абе нищо не е важно за този апартамент, всъщност, нищо друго освен това, че го обичам и че откак го видях, душата ми остана там... чувствам се принадлежаща там.

Ако пишех по форуми, щях да си направя сигнатура - Силвия от Младост.
Или пък: Силвия от ап.16.

Днес говорихме с Ира и стартирахме процеса по проектирането на интериора. Тя ще е човекът, който ще ни каже как е хубаво :) и ще ни осветли какви мега-хитри решения съществуват, за които ние не бихме се сетили. Бързаме, защото нейното бебче ще се роди около края на май, което значи, че дотогава трябва да сме на финалната права в обзавеждането. Дет се вика, да остава само вазичките да наредим и ковьорчетата да ковнем. Акт 16 се очаква юни-юли - нереалистично оптимистичният план е да се нанесем веднагически щом може. В рамките на разумното - колкото по-скоро, толкова по-добре.
Дори Деян ще ни помогне :)

4 коментара:

hazel каза...

Аз всъщност много се радвам, въпреки скептичните ми рантове:)
Пу-пу, да не е ви е уроки, честито и нямам търпение да се разхождаме в паркчето:)

nousha каза...

Честито :) Хубави са си Младостите, а до колкото разбирам, вие ще сте и в по-зелената част (не като при мен, където си имаме река с единственото зелено по протежението й, ама си нямаме градинки между блоковете).

Fili каза...

abe... nie ne bjahme li ap 16 njakyde bre... ili 61 beshe v ovcha kupel... aaaaa sja se setih nie v borovo sme 16 :) hahaha e gotino e da si ot kluba na sobstvenicite na apartament 16 :D

Yana каза...

Честитоооо! Супер новина! :)