петък, 26 октомври 2007 г.

Angel

Оня ден посадих Деян до мене да си гледаме заедно Angel. Мислех, че първото гледане на телевизия ще е организирано ритуално гледане на Star Wars. Или поне, че запознаването с Whedon-verse ще почне от Buffy. Нищо де, плановете се променят в крачка.

Иначе, телевизията е много вредно нещо и аз разбира се до 2-годишна възраст изобщо няма да го пускам да гледа, но все пак може ли човек да устои на изкушението да се възползва от готовността на малкия пискун да се омагьоса пред екрана и да замълчи (най-накрая, обоже!), вперил хипер-заинтригуван поглед в удивителните moving pictures. Еми не може, наречете ме лош родител.
Пък и Angel е това.
Маскарата обаче взе, че заспа, както си седеше до мене.
Глупавичък ми е още :)

4 коментара:

Zi каза...

Тц,тц,тц...:)) До къде ги докарахте тез бебчовци, ей:) Тъй то, на изкушенията родителски, умните дечица отговарят с повишен самоконтрол :D То поне да беше заради Star Wars..., да направи някакъв компромис Човекът :Рррр

Wynche каза...

Здрасти и добре дошла :)

На Star Wars щеше да заспи още по-рано ;))
Много се чудя как ще възприеме филма дете, което сега пораства... С нещата, с които е изпълнен техния свят - толкова различни от нашите - дали няма да му се види скучен, досаден, беден, постен, смешен, наивен, протяжен, дървен, нищо особено? Прекалено старомоден?
От друга страна, какво пък толкова се е случило в киното от Star Wars насам, което би могло да го засенчи?

Относно Angel - ако имах дъщеря, друго щеше да е! Не може да не оцени Spike по достойнство ;)) Макар че той ни е семеен любимец - култовостта му е по-силна от половите различия. Но може би мъжете по-трудно се научават да оценяват други мъже.

Kopo каза...

Привет

От собствен опит - избързваш със Звездни войни. Моят орк ги "откри" чак след 3-тата си година, за сметка ан това сутрин по пижама и с шалче на Левски сяда да си догледа епизода от вечерта.
На 2 години гледаше Шрек до побъркване.

hazel каза...

Eдва ли ще видиш този коментар, но ти препрочитам старите постове за Деян, за да мога по-лесно да откривам десетте разлики и какво виждам? Гледали сте Angel!

За протокола, точно в момента за пръв път гледам Buffy с Рада и тук-таме с Мишо, на когото английският му идва нанагорно понякога. Рада е all-time Spike fan, но Мишо предпочита Angel. Даже много ми се моли и гледахме заедно City of, след като Angel си замина от Buffy. Обяснявам му, че Angel е за върастни и ще му дам да го гледа, като стане на... 15 примерно. Знам ли кога ще го тресне екзистенциалната криза:)

О, и Star Wars завинаги. Мишо е фен от 7-годишен някъде и си му изглежда чудесно. Ето сега за РД сглобява космически кораб от Lego Star Wars! И първото ни кино в Люксембург беше Episode 1.