понеделник, 31 декември 2007 г.

Изпращаме годината

Последен ден от годината, в която се роди Деян.

Ще я изпратим подобаващо - с хубава компания у нас, както винаги съм си мечтала да се случва по-често. Сега вече като имаме истински хол, се надявам да станем домакини на повече събирания. Само лошо че затрудняваме хората да идват толкова далече - те всичките живеят на оттатъшната страна на света. А отвъд нас е само ламята Спаска.

В тази година се родиха Ради и Калина. Това е много важно, защото трите семейства вкупом можем да продължим приятелството си на ниво "с деца", без да минем през период на отчуждаване, както често се случва като се роди бебе само на едните. За Асеневци това не се отнася особено, защото те си имаха Руми преди това, но за Гимлидредови е ключово.

Не просто в тази година, а някакви си 2 седмици след Деян се роди и Боян, синът на Надя.

А само няколко часа преди Деян се роди Александър, първото бебе на NMMM. По някакво страхотно съвпадение с жена му родихме в една и съща болница, при една и съща лекарка. С Искра се познавах от БГ-мамма, беше единственият човек, с който бях комуникирала там; а в болницата един ден се облещих, като видях NMMM в коридора, зачудих се какво прави там и се оказа, че тя е жена му.

В офисна среда също има бебета. В обозримо минало се родиха Борис, синът на Весо (Веселиновия шеф) и Сияна, втората дъщеря на Съни (моя шеф). Малко преди Коледа и аниматорът Ники (колега на Веселин) се сдобил с дъщеричка. През февруари чакаме сина на Чоки - Боян, Пламен или Дамян, не са избрали още - и на Марта - Боян със сигурност.

Благословена година.
Благодарна съм, че всичко е (почти) наред с бебетата, че си ги гледаме, растат и се развиват, а каквито проблеми имаме в момента, са преходни и ще ги надраснат. Толкова много неща могат да се объркат при създаването на един човек, че имаме невероятен късмет да не са се объркали точно при нашите.

На трапезата ще липсва hazel. Но по-важното е, че не липсва през годината.

2 коментара:

Анонимен каза...

Аз пък хич не направих връзката, че Искра е жената на Ники, хем, знаех, че е отишла да работи при него.

gimli

NMMM.NU каза...

>>Аз пък хич не направих връзката, че Искра е жената на Ники, хем, знаех, че е отишла да работи при него.

da, stoto dwete nesta nemat obsto, ednoto stana 2 god sled drugoto