понеделник, 17 декември 2007 г.

Яко рант!

Кой шибан смотан малоумен идиот произвежда бебешки дрехи, които пускат боя?!?!?!?!

Отиде цяла пералня Деяново пране, в т.ч. двете любими пижамки, новата шукарийска блузка Be Cool, маса лигавници, пелени и бодита - всичко изглежда като парцали, като дрипи, като нещо, с което да те е гнус да си избършеш праха, какво ли остава на бебе да го сложиш!... Блузата, дето е пуснала, е тъмносиня, и сега всичко, що е било бяло, вече е бледо-сиво-синкаво като от рекламите (ризата, дето я перат с Обикновен прах за пране) и тук-таме има наситено сини петна като окапани с мастило.

НЕ ЧЕ на човека му пука точно в момента с какви на цвят дрехи го обличам, НО може ли, кажете ми, такава идиотия?!?!?..........
Направо съм бясна!...

Докога, по дяволите, 2007 година минава, ще се произвеждат дрехи, боядисани със скапани разливащи се цветове, които да унищожават всичкото пране на хората; КОЙ по дяволите в днешно време си пере дрехите на ръка?!?!?!?! Това да не ви е баба ми, да си има цял ден свободен дето освен да пере и да търка в легена, друго няма какво да прави?!

ТЪПАЦИ!!!

3 коментара:

Анонимен каза...

Кекекеке, поне е било синьо :-)

На Емил един червен гащеризон му беше пуснал, когато беше на годинка и нещо и в резултат 80% от всичките му налични чорапогащници, бодита и блузки се оказаха РОЗОВИ. Ама такова гадно розово, което дори и за момиченце не става. Та подменяхме целия гардероб после...

Анонимен каза...

Извинете невежеството ми, но ъъъ чорапогащници?

gimli

lady Marian каза...

Да, за под панталончето. За да не му стърчат голи краката между панталона и чорапите като седне в количката. По-дълъг панталон не беше добра идея, защото него пък го настъпва по крачолите като седне. Говорим за най-студената зима, разбира се.

Изобщо като ходеше на ясла много се котираха чорапогащниците - яслата ни беше много далече от къщи(15 мин ходене на голям човек, с Емил ставаха към 30), без никакъв удобен транспорт, а нямахме кола тогава. Като беше студено винаги ходеше с чорапогащник под панталона на ясла.